Autoconsum empreses

La instal·lació solar d’autoconsum per a empreses està destinada a totes aquelles que decideixen fer el pas cap a la independència energètica i contribuir amb el medi.

Una instal·lació ideal per a consumir tota l’energia a necessària en hores de sol, reduint així les despeses energètiques que la indústria demanda. Al mateix temps permet abocar a la xarxa aquella electricitat generada i no consumida (els dies no feiners el sol no descansa), amb la corresponent compensació per part de la companyia elèctrica.

No cal preocupar-se de l’autonomia, ja que en estar connectats a la xarxa el subministrament no quedarà interromput per cap situació meteorològica.

Rentable

Comença a gaudir d’electricitat gratuïta des del primer dia

Sostenible

L’energia solar no contamina i és respectuosa amb el medi

Segura

Instal·lacions elèctriques totalment segures amb reforç de bateries

La teva instal·lació amb tots els beneficis

Control sobre el cost de l'energia

T’oferim la possibilitat de predir i gestionar  l’ús i despesa d’energia. Els nostres clients compren energia renovable de les nostres instal·lacions per menys del que actualment paguen per electricitat sense cost inicial. Aquests avantatges de l’energia solar fins i tot permeten assegurar taxes d’energia previsibles a llarg termini per protegir-se dels creixents costos d’energia i la volatilitat dels preus.

Eficiència en la simplicitat

Nosaltres ens en encarreguem de tot. El nostre equip intern s’encarrega de cada part del projecte, incloent el finançament, l’enginyeria de sistemes personalitzats, la instal·lació, el manteniment i el monitoratge continu del sistema.

Energia solar neta i generada localment

Amb una instal·lació d’autoconsum podràs reduir la teva dependència a la importació d’energia de la xarxa, generada lluny en grans centrals, ajudant al sistema a reduir les seves perdudes per transport i contribuir a millorar els seus ràtis d’energia neta, reduint la seva petjada de CO2 com a consumidor elèctric i millorant els balanços mediambientals.

Financia la teva instal·lació

Hem treballat per oferir-te una àmplia gamma de possibilitats, on pots des de pagar la instal·lació a l’inici o amb còmodes quotes nosaltres i estalviar des del primer dia.

Si! Així és, estalvi des del primer dia! Consulta’ns per obtenir més informació sobre els models de finançament disponibles.

En tan sols quatre passes!

Comença a gaudir de l’energia solar en unes poques passes.

1 - Donar el primer pas

Contacta’ns sense cap mena de compromís per tal de poder resoldre tots els dubtes realtius a la teva instal·lació d’autoconsum

2 - Ens n'encarreguem de tot

Nosaltres dissenyarem una proposta d’autoconsum a la mida de la teva empresa

3 - Instal·lació i legalització

Els nostres instal·ladors s’encarregaran de tota la instal·lació i gestionem tots els permisos necessaris

4 - En marxa!

Amb la instal·lació a punt i els permisos necessaris, podràs començar a produir la teva pròpia energia solar, neta i assequible.