Autoconsum particulars

La instal·lació solar d’autoconsum per a particulars està destinada a totes aquelles persones que decideixen fer el pas cap a la independència energètica i contribuir amb el medi.

Una instal·lació ideal per a consumir i emmagatzemar tota l’energia a necessària i al mateix temps abocar a la xarxa aquella electricitat generada i no consumida, amb la corresponent compensació per part de la companyia elèctrica.

Rentable

Comença a gaudir d’electricitat gratuïta des del primer dia

Sostenible

L’energia solar no contamina i és respectuosa amb el medi

Segura

Instal·lacions elèctriques totalment segures amb reforç de bateries

Components de l’instalació

9

A. Panells solars

Els panells solars estan fets de cèl·lules fotovoltaiques que converteixen la llum solar en electricitat de corrent continu. Mentre els raigs del sol estiguin incidint sobre la seva coberta, els seus panells estaràn convertint la radiació solar en electricitat de corrent continu.

9

B. Inversor de corrent i sistema de monitorització

És un dispositiu que pren l’electricitat en corrent continu produïda pels seus panells solars i la converteix en electricitat de corrent altern . Normalment instal·lar en una paret exterior de casa, o en el garatge. El sistema de monitoratge controla la producció del seu sistema i envia la informació a una plataforma web a través d’un senyal de dades. Com la seva producció d’energia es seguida 24/7, el sistema monitorat permet l’usuari tenir coneixement de la producció i consum elèctric en temps real.

9

C. Comptador de Generació

L’electricitat solar del seu inversor flueix cap al comptador de generació, i després cap a casa on alimentarà a les seves llums i electrodomèstics. O, si generes més energia solar de la que fas servir, aquest excedent fluiria cap a la xarxa de distribució elèctrica.

9

D. Bateries

Per emmagatzemar l’energia excedent i poder ser utilitzada en hores sense sol.
9

E. Comptador de consum

Aquest és l’encarregat de comptabilitzar l’energia que es consumeix de la xarxa de distribució elèctrica, i també els excedents que s’injecten quan no es consumeix tota l’energia solar generada.

En tan sols quatre passes!

Comença a gaudir de l’energia solar en unes poques passes.

1 - Donar el primer pas

Contacta’ns sense cap mena de compromís per tal de poder resoldre tots els dubtes realtius a la teva instal·lació d’autoconsum

2 - Ens n'encarreguem de tot

Nosaltres dissenyarem una proposta d’autoconsum a la mida de casa teva

3 - Instal·lació i legalització

Els nostres instal·ladors s’encarregaran de tota la instal·lació i gestionem tots els permisos necessaris

4 - En marxa!

Amb la instal·lació a punt i els permisos necessaris, podràs començar a produir la teva pròpia energia solar, neta i assequible.